Beoordeeld met een 9,3

Relatietherapie Weesp Muiden

Gelukkig in je relatie met onze register-relatietherapeut / psycholoog in Weesp – Muiden

Relatietherapie Weesp Muiden – Als intimiteit afneemt en spanningen toenemen

Relatietherapie Weesp Muiden | Veel stellen bereiken vroeg of laat een punt in hun relatie waarin de intimiteit afneemt en de spanningen toenemen. Klinkt dit bekend? Communicatie verloopt moeizaam en het lijkt soms alsof jullie elkaar niet meer begrijpen. Waar jullie relatie ooit een bron van vreugde en gedeelde momenten was, voelt jullie relatie nu vreemd en afstandelijk. Als je dit herkent, weet dan dat je daarin niet alleen bent. Vele stellen ervaren hetzelfde. Relaties vergen inzet, en zonder inspanning kunnen relatieproblemen ontstaan. In zo’n geval is het belangrijk de problemen te erkennen en te weten dat het volkomen acceptabel is om hulp te zoeken van een relatietherapeut. Dat kan bij mij in Weesp of Muiden.

Als ervaren relatietherapeut en psycholoog bied ik graag mijn diensten aan in Weesp en Muiden om jullie te helpen jullie relatieproblemen samen te onderzoeken en te werken aan oplossingen. En mijn collega’s bij RelatietherapieWijzer doen dat met evenveel enthousiasme en professionaliteit op verschillende locaties in Nederland. Ik hoor graag snel van je.

Harrie Kolsteeg, register-relatietherapeut en psycholoog
RelatietherapieWijzer Weesp Muiden

RelatietherapieWijzer Weesp Muiden helpt je met oplossen van relatieproblemen

Als jullie niet meer gelukkig zijn in jullie partnerrelatie, kunnen er allerlei problemen ontstaan. Denk aan communicatieproblemen, aanhoudende conflicten, frequente ruzies, gevoelens van afstandelijkheid, seksuele kwesties, jaloezie, ontrouw, verslavingen of het gevoel niet gehoord of gezien te worden. Persoonlijke kwesties uit je jeugd of individuele problemen kunnen jullie relatie ook belasten. Het leven vraagt veel van ons; zowel volwassenen als kinderen balanceren vaak tussen werk, familie, gezin, de relatie en tijd voor zichzelf. Dit alles kan stress en spanningen binnen een liefdesrelatie veroorzaken. Als jullie er samen niet in slagen de problemen te overwinnen kan het raadzaam zijn om de hulp van een relatietherapeut in Weesp Muiden te zoeken.

Harrie Kolsteeg is register-relatietherapeut en psycholoog in Weesp en Muiden. Hij kan jullie helpen om inzicht te krijgen in de relatieproblemen en al vrij snel positieve veranderingen door te voeren. Zo krijg je weer uitzicht op een fijne en warme relatie.

Relatietherapie Weesp Muiden bij een register-relatietherapeut psycholoog

Hoe gaan jullie om met jullie verschillen? Verliezen jullie je vaak in discussies of leiden deze verschillen steeds vaker tot onenigheid en ruzies? Of vermijd je deze gesprekken liever? Zowel discussies als het vermijden ervan kunnen de afstand tussen jullie vergroten. Bij RelatietherapieWijzer Weesp Muiden leren jullie beter communiceren en omgaan met de verschillen, zodat jullie weer met elkaar verbonden raken. De relatietherapeuten van relatietherapieWijzer gebruiken moderne en bewezen effectieve methoden, zoals Integrative Behavioral Couple Therapy (IBCT) en Acceptance & Commitment Therapy (ACT). Deze methodieken zijn gericht op het stoppen van strijd en vermijding, en bevorderen acceptatie en communicatie. We benadrukken ook het delen van gevoelens en behoeften om jullie samenwerking te verbeteren en wederzijdse genegenheid terug te brengen.

Harrie Kolsteeg, onze ervaren relatietherapeut in Weesp en Muiden, is psycholoog en oprichter van het Relatietherapeuten Register Nederland. Hij schrijft regelmatig over relatietherapie en biedt waardevolle inzichten in zijn blogs voor RelatietherapieWijzer. Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met Harrie voor advies of overleg.

RelatietherapieWijzer Weesp Muiden, wil je bij elkaar blijven of scheiden?

Bij RelatietherapieWijzer Weesp Muiden zien we vaak stellen die twijfelen tussen scheiden of samen blijven. Dagelijkse conflicten of grote eenzaamheid binnen een relatie kunnen het moeilijk maken om te geloven dat herstel nog mogelijk is. Toch merken we vaak dat, zelfs na een langere periode van vervreemding, herstel en groei mogelijk zijn. Mits de liefde tussen jullie nog aanwezig is. Daar gaan we dan naar op zoek als dit op de achtergrond is geraakt. Echter, als de liefde verdwenen is of de schade onoverkomelijk lijkt, kan uit elkaar gaan de verstandigste beslissing zijn. Ook tijdens een dergelijke uitdagende periode kan onze register-relatietherapeut in Weesp Muiden jullie ondersteunen. Harrie is een toegewijde relatietherapeut en ondersteunt jullie gedurende het hele proces. En daarbij is het een prettig idee dat Harrie ook psycholoog is.

Met RelatietherapieWijzer Weesp Muiden wegwijs in relatietherapie

RelatietherapieWijzer Weesp Muiden maakt je wegwijs in de relatietherapie. We informeren je via de vele artikelen op onze website (FAQ en Kennisbank) en via ons e-magazine Wegwijs in relatietherapie. We geven je gratis advies over relatietherapie in jouw situatie tijdens een adviesgesprek. Onze relatietherapeuten zijn professionals die voldoen aan de ethische en kwaliteitseisen van het Relatietherapeuten Register Nederland. Ook hebben we een uitgebreid artikel voor je geschreven met alles wat je wilt weten over relatietherapie. Laat je goed informeren en bepaal of relatietherapie wat voor je is. RelatietherapieWijzer Weesp Muiden maakt je maximaal wegwijs in relatietherapie.

Ervaringen met RelatietherapieWijzer Weesp Muiden

We zijn ontzettend goed geholpen: communicatie, intimiteit en plezier zijn weer volledig terug in onze relatie! We begrijpen elkaar weer en genieten elke dag. Van bijna ‘uit elkaar’ naar weer ‘gelukkig zijn mét elkaar’: het bestaat! Absoluut een aanrader voor stellen met relatieproblemen. Maar ik denk zelfs prettig voor koppels die hun relatie nóg beter willen krijgen. (DB, 50+)

Samen met mijn man meerdere prettige gesprekken gehad bij de relatietherapeut van RelatietherapieWijzer. We zijn door haar hulp beter gaan communiceren en nemen nu meer tijd om echt naar elkaar te luisteren. (Melissa R, 40+)

De relatietherapeut heeft ons inzicht gegeven in onze communicatie en hoe we met elkaar omgaan en de patronen waarin we zaten. Dat was erg leerzaam. Wij zijn een dankbaar stel! (Thijs Last 30+)

Harrie Kolsteeg, relatietherapeut psycholoog Weesp Muiden

Relatietherapie heeft zijn effectiviteit ruimschoots bewezen. Meer dan 80% van de stellen hebben er baat bij gehad. Harrie Kolsteeg, onze relatietherapeut in Weesp Muiden past moderne methodieken uit de derde generatie gedragstherapie toe, zoals IBCT en ACT. Methoden die bewezen effectief zijn. Met meer dan 25 jaar ervaring helpt Harrie koppels om destructieve patronen te doorbreken en vreugde en intimiteit in de relatie te herstellen. Als jullie relatie niet meer brengt wat jullie verwachten en jullie geluk in de weg staat, wacht dan niet langer en neem contact op. Veel stellen wachten te lang om hulp te zoeken, wat het herstellen van schade en het overbruggen van verschillen bemoeilijkt. Vraag om een vrijblijvend adviesgesprek met Harrie van RelatietherapieWijzer Weesp Muiden. Hij legt graag uit wat jullie van relatietherapie kunnen verwachten en beantwoordt met plezier al jullie vragen.

Relatietherapie Weesp Muiden tarieven

 • Adviesgesprek: gratis
 • Relatietherapie: 150/sessie van 60 minuten
 • Conflictbemiddeling: 150/sessie van 60 minuten 
 • Online relatietherapie: 120/sessie van 50 minuten
 • Individuele therapie: 120/sessie van 60 minuten
 1. 1
  Stuur een Whatsapp bericht, bel of vul het formulier in

  Kies onderaan de website hoe je contact met ons wilt opnemen.

 2. 2
  Mariëtte neemt binnen 2 werkdagen contact met je op

  Je krijgt van haar deskundig relatieadvies, als je hulp wilt plant ze direct een afspraak voor je in.

 3. 3
  Als je relatietherapie overweegt volgt een vrijblijvend kennismakingsgesprek

  Je onderzoekt of relatietherapie jullie kan helpen en op welke wijze en hoeveel sessies er nodig zijn.

 4. 4
  Je start met relatietherapie

  Je plant samen met de relatietherapeut de sessies in.

Overweeg je relatietherapie bij RelatietherapieWijzer Weesp Muiden? Of twijfel je?

Wist je dat bijna de helft van alle relaties uiteindelijk strandt? Dit is opvallend, omdat onderzoek uitwijst dat mensen gelukkiger en gezonder zijn als ze hun leven delen met een partner. Met de expertise van onze register-relatietherapeut psycholoog in Weesp Muiden is er een goede kans dat jullie relatie niet alleen hersteld wordt, maar ook verdiept. Soms blijkt tijdens de relatietherapie dat het beter is voor beide partners om elk hun eigen weg te gaan. Ook in zo’n moeilijke periode kan Harrie ondersteuning bieden. Aarzel niet om contact op te nemen met RelatietherapieWijzer Weesp Muiden voor een vrijblijvend adviesgesprek. Ook als je nog twijfelt. Misschien kunnen wij die twijfel wegnemen en blijkt dit achteraf de beste beslissing die je ooit hebt genomen.

Relatietherapeut in Hilversum en 't Gooi

RelatietherapieWijzer Weesp Muiden helpt je bij herstel van je relatie

Een bevredigende en vervullende relatie is een fundamentele menselijke behoefte, maar deze komt niet vanzelf. Liefde vergt actieve inspanning en voortdurende aandacht; het is iets waar jullie als partners constant aan moeten werken. Dit vereist tijd, aandacht en energie. Relatietherapie kan jullie relatie aanzienlijk versterken, waardoor je gelukkiger en veerkrachtiger in het leven staat. Zie je relatie als een prioriteit en onderneem actie. Harrie Kolsteeg, mijn collega bij RelatietherapieWijzer Weesp Muiden, is geregistreerd relatietherapeut en psycholoog met flink wat ervaring. Hij kan jullie uitstekend begeleiden op weg naar herstel. Wil je contact? Vul het formulier onderaan deze pagina in. Of stuur een Whatsapp bericht. Ik reageer binnen twee dagen op je bericht.

Mariëtte Huibrechtse
Register-relatietherapeut en oprichter RelatietherapieWijzer

"*" geeft vereiste velden aan

Meer over relatietherapie
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.