Beoordeeld met een 9,3

Relatietherapie in Utrecht, Leidsche Rijn

Weer gelukkig in je relatie met onze register-relatietherapeut in Utrecht, Leidsche Rijn

Relatietherapie Amersfoort

RelatietherapieWijzer Utrecht Leidse Rijn – Samen zoeken naar verbinding

Relatieproblemen zijn een bron van stress, spanning en fysieke en emotionele gevolgen. Dit weet ik uit eigen ervaring. Het begeleiden van stellen is daardoor steeds meer gaan voelen als een missie, als een bijdrage aan een mooiere wereld. Stellen volgen bij mij een traject waarbij de partners weer leren om elkaar beter te begrijpen, opnieuw verbinding met elkaar te maken en van daaruit de liefde weer kunnen laten stromen. Vanuit acceptatie en verbindende communicatie weer toegewijd samen op weg zijn. Met alle positieve gevolgen voor de veerkracht en de mentale en fysieke gezondheid van de twee partners én de directe omgeving van het stel. Voor mij is relatietherapie het vinden en wegnemen van de blokkades die in de weg staan van echte verbinding. Zoek jij naar dezelfde verbinding? Neem dan vooral contact op, ik help jou en je partner met alle liefde.

Maarten van Zwieten
Register-relatietherapeut Utrecht Leidse Rijn

Relatietherapie Utrecht Leidsche Rijn

Je ervaart weinig aandacht, onhandige communicatie, verwijdering, ruzie en onvrede

Partnerrelaties kunnen een bron van liefde, plezier en voldoening zijn, én tevens een bron van stress, frustratie of verdriet. Het kan voorkomen dat je vastloopt in ruzies en niet-effectieve communicatie. Dat je aanzienlijke spanningen ervaart door ontrouw van je partner (of van jezelf) of jaloezie. Dat je moeite hebt met het uiten van emoties. Dat er wederzijds veel onbegrip is en elkaar niet meer ‘verstaat’. Of dat er sprake is van externe factoren zoals financiële stress of werkdruk, waardoor je relatie zwaar onder druk komt te staan. Of individuele psychologische problemen of veranderingen in je leven zoals de geboorte van je kind of pensionering. Ook dat kan grote impact op je relatie hebben. Hoe kun je de liefde en passie weer terugbrengen in je relatie? Hoe kun je weer een team zijn, zodat je weer gelukkig bent met je relatie en je partner? Onze geregistreerde relatietherapeut in Utrecht Leidse Rijn, Maarten van Zwieten, kan je daarbij helpen.

Relatietherapie Alkmaar

Relatietherapie in Utrecht Leidse Rijn door onze register-relatietherapeut Maarten van Zwieten

We weten hoe het voelt om te worstelen met je relatie. We werken dagelijks met tientallen stellen die hulp zoeken bij relatieproblemen en hebben daarbij veel succes. Onze register-relatietherapeut in Utrecht Leidse Rijn, Maarten van Zwieten, helpt je graag. Maarten is opgeleid als IBCT-relatietherapeut, TA-therapeut en ACT-coach en is docent bij de Jaaropleiding Relatietherapeut ACT van StressWise Academy. Maarten zal je helpen om negatieve patronen te herkennen, waardoor je deze kunt doorbreken. Maarten is een ervaren geregistreerde relatietherapeut, zodat je er zeker van bent dat je in goede handen bent.

Tip: maak gebruik van een vrijblijvend adviesgesprek zodat je kunt nagaan of Maarten past bij jullie en jullie hulpvraag.

Over ons

Scheiden of blijven, bij RelatietherapieWijzer Utrecht, Leidsche Rijn wordt het duidelijk

Soms is de problematiek binnen je relatie zo groot geworden, dat de vraag opkomt of het niet beter is om uit elkaar te gaan. Dat kan een realistische vraag zijn als er teveel schade of teveel verwijdering is ontstaan. Of als je merkt dat je beide zo bent veranderd dat er geen match meer is. Of dat je niet meer kunt voldoen aan verwachtingen. Vaker stel je jezelf (of elkaar) deze vraag echter uit wanhoop. Je houdt van je partner, maar het negatieve patroon lijkt niet meer te doorbreken. Afstand niet meer te overbruggen. Ook dan kan de Maarten van RelatietherapieWijzer Utrecht Leidse Rijn je helpen. Bijvoorbeeld om het antwoord op de vraag ‘scheiden of blijven’ helder te krijgen. Door de juiste vragen te stellen loodst Maarten jullie door dit proces heen. Jullie leren beter te communiceren en behoeftes duidelijker te verwoorden. We creëren met elkaar ruimte om te besluiten om uit elkaar te gaan. Of niet, als er voldoende basis en perspectief is om met elkaar verder te gaan.

Maarten Relatietherapiewijzer

Ervaringen met RelatietherapieWijzer Utrecht, Leidsche Rijn

“De gesprekken met Maarten waren pittig en hebben veel losgemaakt. We begrijpen elkaar nu beter en er is beetje bij beetje meer rust gekomen in ons gezamenlijke leven.”

“Sinds we bij Maarten zijn geweest, zijn mijn man en ik weer gaan communiceren met elkaar. We hebben geleerd te luisteren en begrip voor elkaar te hebben. Het heeft onze relatie erg goed gedaan.”

“Maarten is professioneel en empathisch tegelijk. Zeker in de eerste sessies hield hij ons heel duidelijk een spiegel voor en beseften we dat we niet goed bezig waren als stel. Omdat zijn aanpak heel praktisch is en hij ons veel liet oefenen met elkaar (ook als huiswerk) hebben we echt stappen kunnen maken. We accepteren elkaar nu veel meer zoals we zijn en gaan beter om met de dagelijkse uitdagingen. Het voelt veel meer als samen”

“Na best wat twijfels en weerstand hebben we toch besloten om in relatietherapie te gaan. Nu zijn we blij dat we dit gedaan hebben.Was best confronterend af en toe, zeker om onze patronen te gaan herkennen. Ook individueel. Maar we zijn er echt beter uitgekomen. Maarten bedankt!”

Relatietherapie Alkmaar

Mariëtte Huibrechtse, oprichter van RelatietherapieWijzer: veel koppels wachten veel te lang

Ons advies is altijd: wacht niet langer en onderneem actie als je relatie niet loopt zoals je wilt. En dat zeggen we niet voor onszelf. We merken dat veel stellen te lang wachten om hulp te vragen. Zorg ervoor dat je bijtijds in relatietherapie gaat, want dat maakt alles veel makkelijker. Dit wil niet zeggen dat grote en serieuze relatieproblemen niet meer te herstellen zijn. Maar je zult begrijpen dat kleine relatieproblemen makkelijker zijn te herstellen dan grote problemen. Vraag een adviesgesprek aan met Maarten van Zwieten, onze relatietherapeut in Utrecht Leidse Rijn. Je kunt delen waar je mee zit en onderzoeken of er een ‘klik’ is. Maarten zal je uitgebreid informeren over de manier waarop we werken en over het aantal benodigde gesprekken.

Relatietherapie Leeuwwarden

Hoe zou je leven eruit zien als je nu niet aan je relatie werkt?

Bijna 40 procent van de relaties eindigt in een scheiding. In de loop der jaren is dit percentage gestaag gestegen. Tegelijkertijd wijst onderzoek uit dat mensen met een partner gelukkiger en gezonder zijn dan alleenstaanden. Een mens is een sociaal wezen; een liefdesrelatie, iemand waarmee je je leven kunt delen en liefde kunt ervaren is van onschatbare waarde. Door de hulp van Maarten van Zwieten in te roepen kun je je relatie weer laten opbloeien. Ook al denk je nu misschien dat jullie het niet gaan redden. Natuurlijk kan het ook zijn dat je tijdens de relatietherapie besluit om niet samen verder te gaan. Maarten kan jullie ook in dit proces ondersteunen. Neem vrijblijvend contact op voor advies of meld je aan.

Relatietherapeut in Hilversum en 't Gooi

Weer gelukkig in je relatie met RelatietherapieWijzer Utrecht, Leidsche Rijn

Wil jij je relatie weer laten opbloeien of je relatie redden? Wil je er weer voor elkaar zijn? Samen weer een team zijn en een mooi leven met elkaar leiden. Een leven waar tevens ook ruimte is voor jezelf? Wil je geen stress meer in je relatie en wil je het vanaf nu af aan anders gaan doen? Neem dan een belangrijk besluit. Meld je aan voor relatietherapie bij RelatietherapieWijzer Utrecht Leidse Rijn. Neem contact op met Maarten van Zwieten voor een vrijblijvend adviesgesprek. Of meld je direct aan zodat jullie samen met Maarten kunnen bouwen aan een gezonde en gelukkige relatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Meer over relatietherapie
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.