Beoordeeld met een 9,3

Relatietherapie in Ommen

Weer gelukkig in je relatie met onze register-relatietherapeut in Ommen

RelatietherapieWijzer voor relatietherapie

RelatietherapieWijzer Ommen – Je wilt weer gelukkig zijn in je relatie

Je verlangt naar een relatie met liefde, respect en wederzijdse ondersteuning. Een relatie waarin jullie als partners elkaar waarderen om wie je bent, en niet om wie je zou moeten zijn. Een open en eerlijke relatie die een veilige haven is. De werkelijkheid is vaak anders. Je ervaart problemen in jullie communicatie en onenigheid over belangrijke keuzes. Er is onbegrip voor elkaars behoeften en het lukt je niet op een goede manier omgaan met conflicten. Onze relatietherapeut in Ommen helpt jou en je partner graag om zicht te krijgen op de problemen waar jullie mee worstelen. Blijf niet langer rondlopen met relatieproblemen, maar los het op. Ook als je niet zeker bent of je met je partner verder wilt is relatietherapie een goed idee. Aarzel niet en laat je adviseren door mij of mijn collega register-relatietherapeut in Ommen.

Mariëtte Huibrechtse
Register-relatietherapeut en founder RelatietherapieWijzer

Relatietherapie Ommen

Je ervaart weinig aandacht, onhandige communicatie, verwijdering, ruzie en onvrede

Partnerrelaties kunnen een bron van liefde, plezier en voldoening zijn, én tevens een bron van stress, frustratie of verdriet. Het kan voorkomen dat je vastloopt in ruzies en niet-effectieve communicatie. Dat je aanzienlijke spanningen ervaart door ontrouw van je partner (of van jezelf) of jaloezie. Dat je moeite hebt met het uiten van emoties. Dat er wederzijds veel onbegrip is en elkaar niet meer ‘verstaat’. Of dat er sprake is van externe factoren zoals financiële stress of werkdruk, waardoor je relatie zwaar onder druk komt te staan. Of individuele psychologische problemen of veranderingen in je leven zoals de geboorte van je kind of pensionering. Ook dat kan grote impact op je relatie hebben. Hoe kun je de liefde en passie weer terugbrengen in je relatie? Hoe kun je weer een team zijn, zodat je weer gelukkig bent met je relatie en je partner? Onze geregistreerde relatietherapeut in Ommen kan je daarbij helpen.

Relatietherapie Alkmaar

Relatietherapie in Ommen door een goede, moderne relatietherapeut

We weten hoe het voelt om te worstelen met je relatie. We werken dagelijks met tientallen stellen die hulp zoeken bij relatieproblemen en hebben daarbij veel succes. De relatietherapeut van RelatietherapieWijzer in Ommen helpt je graag. Daarbij maken we onder andere gebruik van IBCT (Integrative Behavioral Couple Therapy), waarin je werkt aan acceptatie van jullie verschillen en het verbeteren van de communicatie. Ook leer je beter samenwerken bij het oplossen van problemen. Je zult door relatietherapie negatieve patronen kunnen herkennen waardoor je eruit kunt stappen. De relatietherapeut van RelatietherapieWijzer Ommen is een ervaren geregistreerde relatietherapeut, zodat je er zeker van bent dat je in goede handen bent. Tip: maak gebruik van een vrijblijvend adviesgesprek om na te gaan of er een klik is tussen jou en onze relatietherapeut in Ommen.

Over ons

Scheiden of blijven, bij RelatietherapieWijzer Ommen wordt het duidelijk

Soms is de problematiek binnen je relatie zo groot geworden, dat de vraag opkomt of het niet beter is om uit elkaar te gaan. Dat kan een realistische vraag zijn als er teveel schade of teveel verwijdering is ontstaan. Of als je merkt dat je beide zo bent veranderd dat er geen match meer is. Of dat je niet meer kunt voldoen aan verwachtingen. Vaker stel je jezelf (of elkaar) deze vraag echter uit wanhoop. Je houdt van je partner, maar het negatieve patroon lijkt niet meer te doorbreken. De afstand lijkt niet meer te overbruggen. Ook dan kan de relatietherapeut van relatietherapieWijzer Ommen je helpen. Bijvoorbeeld om het antwoord op de vraag ‘scheiden of blijven’ helder te krijgen. Door de juiste vragen te stellen loodst onze relatietherapeut jullie door dit proces heen. Je leert dan ook beter te communiceren en behoeftes duidelijker te verwoorden. We creëren met elkaar ruimte om te besluiten om uit elkaar te gaan. Of niet, als er voldoende basis en perspectief is om met elkaar verder te gaan.

Relatietherapie Alkmaar

Ervaringen met RelatietherapieWijzer Ommen

We zijn ontzettend goed geholpen: communicatie, intimiteit en plezier zijn weer volledig terug in onze relatie! We begrijpen elkaar weer en genieten elke dag. Van bijna ‘uit elkaar’ naar weer ‘gelukkig zijn mét elkaar’: het bestaat! Absoluut een aanrader voor stellen met relatieproblemen. Maar ik denk zelfs prettig voor koppels die hun relatie nóg beter willen krijgen. (DB, 50+)

Samen met mijn man meerdere prettige gesprekken gehad bij de relatietherapeut van RelatietherapieWijzer. We zijn door haar hulp beter gaan communiceren en nemen nu meer tijd om echt naar elkaar te luisteren. (Melissa R, 40+)

De relatietherapeut heeft ons inzicht gegeven in onze communicatie en hoe we met elkaar omgaan en de patronen waarin we zaten. Dat was erg leerzaam. Wij zijn een dankbaar stel! (Thijs Last 30+)

Relatietherapie Alkmaar

Mariëtte Huibrechtse van RelatietherapieWijzer: veel koppels wachten veel te lang

Ons advies is altijd: wacht niet langer en onderneem actie als je relatie niet loopt zoals je wilt. En dat zeggen we niet voor onszelf. We merken dat veel stellen te lang wachten om hulp te vragen. Zorg ervoor dat je bijtijds in relatietherapie gaat, want dat maakt alles veel makkelijker. Dit wil niet zeggen dat grote en serieuze relatieproblemen niet meer te herstellen zijn. Maar je zult begrijpen dat kleine relatieproblemen makkelijker zijn te herstellen dan grote problemen. Vraag een adviesgesprek aan met Mariëtte Huibrechtse of onze relatietherapeut in Ommen. Je kunt delen waar je mee zit en onderzoeken of er een ‘klik’ is. Onze relatietherapeut in Ommen zal je uitgebreid informeren over de manier waarop we werken en over het aantal benodigde gesprekken.

Relatietherapie Leeuwwarden

Hoe zou je leven eruit zien als je nu niet aan je relatie werkt?

Bijna 40 procent van de relaties eindigt in een scheiding. In de loop der jaren is dit percentage gestaag gestegen. Tegelijkertijd wijst onderzoek uit dat mensen met een partner gelukkiger en gezonder zijn dan alleenstaanden. Een mens is een sociaal wezen; een liefdesrelatie, iemand waarmee je je leven kunt delen en liefde kunt ervaren is van onschatbare waarde. Door de hulp van onze relatietherapeut in Ommen in te roepen kun je je relatie weer laten opbloeien. Ook al denk je nu misschien dat jullie het niet gaan redden. Natuurlijk kan het ook zijn dat je tijdens de relatietherapie besluit om niet samen verder te gaan. De relatietherapeut van RelatietherapieWijzer Ommen kan jullie ook in dit proces ondersteunen. Neem vrijblijvend contact op voor advies of meld je aan.

Relatietherapeut in Hilversum en 't Gooi

Weer gelukkig in je relatie met RelatietherapieWijzer Ommen

Wil jij je relatie weer laten opbloeien of je relatie redden? Wil je er weer voor elkaar zijn? Samen weer een team zijn en een mooi leven met elkaar leiden. Een leven waar tevens ook ruimte is voor jezelf? Wil je geen stress meer in je relatie en wil je het vanaf nu af aan anders gaan doen? Neem dan een belangrijk besluit. Meld je aan voor relatietherapie bij RelatietherapieWijzer Ommen. Neem vrijblijvend contact op met Mariëtte Huibrechtse voor een vrijblijvend adviesgesprek. Of meld je direct aan voor relatietherapie bij onze ervaren collega-relatietherapeut in Ommen.

"*" geeft vereiste velden aan

Meer over relatietherapie
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.