Beoordeeld met een 9,3

Relatietherapie Naarden

Gelukkig in je relatie met onze register-relatietherapeut in Naarden

Harrie Kolsteeg, relatietherapie in Bussum en Naarden

RelatietherapieWijzer Naarden – voor als je weer gelukkig wilt zijn in je relatie

Relatietherapie in Naarden | Veel stellen bereiken op een gegeven moment een fase in hun relatie waarin de intimiteit afneemt en irritaties toenemen. Dit komt je misschien wel bekend voor. De communicatie is moeizaam en soms lijkt het alsof jullie elkaar niet meer begrijpen. Waar jullie voorheen veel lachten en van alles samen deelden, voelt het nu soms alsof je naast een vreemde zit. Als dit scenario jou bekend voorkomt, realiseer je dan ook dat dat voor vele anderen ook geldt. Je staat hierin niet alleen en het is dus ook helemaal niet zo vreemd. Een relatie is hoe dan ook hard werken en als dat achterwege blijft kunnen er gemakkelijk relatieproblemen ontstaan. Op zo’n moment is het van belang om te erkennen dat er problemen zijn en dat het volkomen acceptabel is om de hulp van een relatietherapeut in Naarden te zoeken. Met de juiste hulp kunnen jullie samen weer op één lijn komen.

Als ervaren relatietherapeut en psycholoog in Naarden en Bussum bied ik graag mijn diensten aan om jullie te helpen jullie relatieproblemen te ontwarren en op te lossen. En mijn collega’s bij RelatietherapieWijzer doen dat met evenveel enthousiasme en professionaliteit op andere locaties in Nederland. Ik hoor graag snel van je.

Harrie Kolsteeg, register-relatietherapeut en psycholoog
RelatietherapieWijzer
Amsterdamsestraatweg 27-C Naarden

RelatietherapieWijzer Naarden helpt je je relatieproblemen oplossen

Als je niet meer gelukkig bent in je relatie, kun je tegen een reeks problemen aanlopen. Denk aan communicatieproblemen, voortdurende conflicten, frequente ruzies, gevoelens van afstandelijkheid, seksuele moeilijkheden, jaloezie, ontrouw, verslavingen of het gevoel niet te worden gehoord. Er kunnen ook persoonlijke kwesties uit je jeugd spelen of individuele problemen die jullie relatie belasten. Ons leven eist veel ons. Voor zowel volwassenen als kinderen is het vaak balanceren tussen aandacht voor werk, familie, gezin, de relatie en tijd voor jezelf. Het is al met al een flinke uitdaging die stress en spanningen binnen je relatie kan veroorzaken. Als jullie het samen niet meer redden om jullie problemen te overwinnen, kan het raadzaam zijn om hulp van een relatietherapeut in Naarden te zoeken.

Harrie Kolsteeg is register-relatietherapeut en psycholoog in Naarden. Hij kan jullie helpen om inzicht te krijgen in de problemen en stapsgewijs positieve veranderingen door te voeren. Zo krijg je je relatie weer op de rit.

Relatietherapie Naarden bij een register-relatietherapeut

Hoe gaan jullie om met de verschillen tussen elkaar? Vind je dat jullie vaak in discussie raken of dat deze verschillen steeds vaker tot ruzie leiden? Of vermijd je misschien liever deze gesprekken? Zowel de discussies als het vermijden ervan kunnen de afstand tussen jullie vergroten. Bij RelatietherapieWijzer Naarden leren jullie beter communiceren en omgaan met deze verschillen, zodat je weer in verbinding komt te staan. De relatietherapeuten van RelatietherapieWijzer gebruiken effectieve moderne methoden, zoals Integrative Behavioral Couple Therapy (IBCT) en Acceptance & Commitment Therapy (ACT). Deze methodieken zijn gericht zijn op het stoppen met strijden en vermijden en het bevorderen van acceptatie en communicatie. We leggen tevens nadruk op het delen van gevoelens en behoeften om de samenwerking tussen jullie te verbeteren en wederzijdse genegenheid terug te brengen.

Harrie Kolsteeg, onze ervaren relatietherapeut in Naarden, is tevens psycholoog en oprichter van het Relatietherapeuten Register Nederland. Hij schrijft regelmatig over relatietherapie en biedt waardevolle inzichten in zijn blogs voor RelatietherapieWijzer. Neem contact op voor een gratis adviesgesprek met Harrie voor persoonlijk advies of overleg.

RelatietherapieWijzer Naarden, wil je bij elkaar blijven of toch scheiden?

Bij RelatietherapieWijzer Naarden komen we vaak stellen tegen die twijfelen tussen scheiden of samen blijven. De dagelijkse conflicten of diepe eenzaamheid binnen de relatie maken het soms moeilijk voor te stellen dat het contact nog hersteld kan worden. Toch zien we dat herstel en groei vaak mogelijk zijn, zelfs na een periode van vervreemding. Zolang de liefde tussen jullie als partners nog maar aanwezig is. Echter, als de liefde is verdwenen of de schade onoverkomelijk lijkt, kan uit elkaar gaan de meest verstandige beslissing zijn. Ook tijdens deze uitdagende periode staat onze register-relatietherapeut in Naarden voor jullie klaar. Harrie helpt jullie om elke stap zorgvuldig en doordacht te zetten. In al dit soort omstandigheden is het fijn dat Harrie ook psycholoog is.

Wegwijs in relatietherapie met RelatietherapieWijzer Naarden

RelatietherapieWijzer Naarden maakt je wegwijs in de relatietherapie. We informeren je via de vele artikelen op onze website (FAQ en Kennisbank) en via ons e-magazine Wegwijs in relatietherapie. We geven je gratis advies over relatietherapie in jouw situatie tijdens een adviesgesprek. Onze relatietherapeuten zijn professionals die voldoen aan de ethische en kwaliteitseisen van het Relatietherapeuten Register Nederland. Ook hebben we een uitgebreid artikel voor je geschreven met alles wat je wilt weten over relatietherapie. Laat je goed informeren en bepaal of relatietherapie wat voor je is. RelatietherapieWijzer Naarden maakt je maximaal wegwijs in relatietherapie.

Ervaringen met RelatietherapieWijzer Naarden

We zijn ontzettend goed geholpen: communicatie, intimiteit en plezier zijn weer volledig terug in onze relatie! We begrijpen elkaar weer en genieten elke dag. Van bijna ‘uit elkaar’ naar weer ‘gelukkig zijn mét elkaar’: het bestaat! Absoluut een aanrader voor stellen met relatieproblemen. Maar ik denk zelfs prettig voor koppels die hun relatie nóg beter willen krijgen. (DB, 50+)

Samen met mijn man meerdere prettige gesprekken gehad bij de relatietherapeut van RelatietherapieWijzer. We zijn door haar hulp beter gaan communiceren en nemen nu meer tijd om echt naar elkaar te luisteren. (Melissa R, 40+)

De relatietherapeut heeft ons inzicht gegeven in onze communicatie en hoe we met elkaar omgaan en de patronen waarin we zaten. Dat was erg leerzaam. Wij zijn een dankbaar stel! (Thijs Last 30+)

Harrie Kolsteeg, relatietherapie in Bussum en Naarden

Harrie Kolsteeg, relatietherapeut te Naarden

Relatietherapie heeft zijn effectiviteit inmiddels wel bewezen. Heel wat stellen zijn erbij gebaat. Harrie Kolsteeg, onze relatietherapeut in Naarden, past moderne methodieken uit de derde generatie gedragstherapie toe, zoals IBCT en ACT. Harrie heeft meer dan 25 jaar ervaring in het ondersteunen van koppels om (destructieve) patronen te doorbreken en de vreugde en intimiteit in de relatie te herstellen. Als jullie relatie niet meer brengt wat het volgens jullie zou moeten brengen en jullie geluk in de weg staat, wacht dan niet langer en neem contact op. Veel stellen wachten namelijk te lang om hulp te zoeken, wat het herstellen van schade en het overbruggen van verschillen bemoeilijkt. Vraag om een vrijblijvend adviesgesprek met Harrie van RelatietherapieWijzer in Naarden. Hij vertelt jullie graag over wat jullie kunnen verwachten van de relatietherapie en hij beantwoordt met plezier al jullie vragen.

Relatietherapie Naarden tarieven

 • Adviesgesprek: gratis
 • Relatietherapie: 150/sessie van 60 minuten
 • Conflictbemiddeling: 150/sessie van 60 minutren 
 • Online relatietherapie: 120/sessie van 50 minuten
 • Individuele therapie: 120/sessie van 60 minuten
 • Locatie: Amsterdamsestraatweg 27-C Naarden
 1. 1
  Stuur een Whatsapp bericht, bel of vul het formulier in

  Kies onderaan de website hoe je contact met ons wilt opnemen.

 2. 2
  Mariëtte neemt binnen 2 werkdagen contact met je op

  Je krijgt van haar deskundig relatieadvies, als je hulp wilt plant ze direct een afspraak voor je in.

 3. 3
  Als je relatietherapie overweegt volgt een vrijblijvend kennismakingsgesprek

  Je onderzoekt of relatietherapie jullie kan helpen en op welke wijze en hoeveel sessies er nodig zijn.

 4. 4
  Je start met relatietherapie

  Je plant samen met de relatietherapeut de sessies in.

Overweeg je relatietherapie bij RelatietherapieWijzer Naarden? Of twijfel je?

Wist je dat bijna de helft van alle relaties uiteindelijk strandt? Dit is opvallend, omdat onderzoek uitwijst dat mensen gelukkiger en gezonder zijn als ze hun leven delen met een partner. Met de expertise van onze register-relatietherapeut in Naarden is er een goede kans dat jullie relatie niet alleen hersteld wordt, maar ook verdiept. Soms blijkt tijdens de relatietherapie dat het beter is voor beide partners om elk hun eigen weg te gaan. Ook in zo’n moeilijke periode kan Harrie ondersteuning bieden. Aarzel niet om contact op te nemen met RelatietherapieWijzer Naarden voor een vrijblijvend adviesgesprek. Ook als je nog twijfelt. Misschien kunnen wij die twijfel wegnemen en blijkt dit achteraf de beste beslissing die je ooit hebt genomen.

Relatietherapeut in Hilversum en 't Gooi

RelatietherapieWijzer Naarden helpt je bij herstel van je relatie

Een bevredigende en vervullende relatie is een fundamentele menselijke behoefte, maar deze komt niet vanzelf. Liefde vergt actieve inspanning en voortdurende aandacht; het is iets waar jullie als partners constant aan moeten werken. Dit vereist tijd, aandacht en energie. Relatietherapie kan jullie relatie aanzienlijk versterken, waardoor je gelukkiger en veerkrachtiger in het leven staat. Zie je relatie als een prioriteit en onderneem actie. Harrie Kolsteeg, mijn collega bij RelatietherapieWijzer Bussum, is geregistreerd relatietherapeut en psycholoog met meer dan 25 jaar ervaring. Hij kan je uitstekend begeleiden op de weg naar herstel van je relatie. Wil je contact? Vul het formulier onderaan deze pagina in. Of stuur een Whatsapp bericht. Ik reageer binnen twee dagen op je bericht.

Mariëtte Huibrechtse
Register-relatietherapeut en oprichter RelatietherapieWijzer

"*" geeft vereiste velden aan

Meer over relatietherapie
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.