Beoordeeld met een 9,3

Relatietherapie in Laren en Blaricum

Weer gelukkig in je relatie met onze register-relatietherapeut in Laren Blaricum

RelatietherapieWijzer voor relatietherapie

RelatietherapieWijzer Laren Blaricum – Je wilt weer gelukkig zijn in je relatie

Het streven naar een relatie waarin je je geborgen voelt, in gezondheid en geluk leeft, en waarin je jezelf mag zijn met acceptatie en respect van je partner, is normaal. Toch kan het zijn dat er momenten zijn waarop je partner aanvoelt als een vreemde. Meningsverschillen, zowel minimaal als cruciaal, zijn een dagelijkse gebeurtenis, en het gevoel van verbondenheid lijkt te zijn verloren. Het lijkt wel alsof je niet meer openlijk kunt praten en de kloof tussen jullie lijkt alleen maar te groeien. In mijn rol als bevoegd relatietherapeut te Laren Blaricum, sta ik klaar om jullie te ondersteunen bij het inzicht krijgen in deze problemen en te streven naar een oplossing. Laat problemen in je relatie jullie gedeelde tijd niet verspillen. Neem contact op en zoek advies bij mij of een van de andere erkende relatietherapeuten bij RelatietherapieWijzer.

Mariëtte Huibrechtse
Register relatietherapeut en founder RelatietherapieWijzer

Relatietherapie Laren Blaricum

Je ervaart weinig aandacht, onhandige communicatie, verwijdering, ruzie en onvrede

In de dynamiek van een liefdesrelatie kunnen periodes van vreugde, affectie en bevrediging samengaan met fasen van stress, onbegrip of verdriet. Het kan zijn dat je je gevangen voelt in aanhoudende ruzies en ineffectieve communicatie. Mogelijk heeft er een inbreuk op het vertrouwen plaatsgevonden. Het kan ook zo zijn dat je liefde voor je partner minder intens is geworden. Er kunnen aanzienlijke meningsverschillen bestaan over aspecten zoals financiën, nabijheid of de manier waarop je je kinderen wilt grootbrengen. Het lijkt wel alsof de onenigheden de overhand hebben gekregen en de overeenkomsten verdwenen zijn. Jullie staan tegenover elkaar in plaats van samen te werken. Hoe kun je de gezamenlijke band herstellen en de affectie en vurigheid terugbrengen in je relatie, zodat je opnieuw tevreden bent met je relatie en je partner? Mariëtte Huibrechtse, een ervaren relatietherapeut gevestigd in Laren Blaricum, staat klaar om jullie op deze reis te begeleiden.

Relatietherapie Alkmaar

Relatietherapie in Laren Blaricum of online door een goede, moderne relatietherapeut

Relatieproblemen zijn soms onvermijdelijk. Het ideaal van een harmonieuze relatie lijkt een droom die niet werkelijkheid wordt. Je streeft ernaar om erkend, gehoord en gewaardeerd te worden, maar als dit niet gebeurt, kan het leiden tot onzekerheid en een gevoel van onrust. In zulke tijden is het geruststellend te weten dat er hulp beschikbaar is, en dit is precies wat RelatietherapieWijzer Laren Blaricum biedt. Door de toepassing van Integrative Behavioral Couple Therapy (IBCT), richten onze therapeuten zich op het ondersteunen van stellen om verschillen te accepteren, communicatievaardigheden te verbeteren en samen te werken bij het oplossen van problemen. Ze helpen je negatieve patronen in je relatie te identificeren en te doorbreken. Daarnaast besteden ze aandacht aan het delen en begrijpen van emoties, het zorgen voor persoonlijke behoeften, zelfzorg en het bevorderen van positieve interacties.

Over ons

Scheiden of blijven, bij RelatietherapieWijzer Laren Blaricum wordt het duidelijk

In bepaalde relaties kunnen de problemen een niveau bereiken waarop je begint te twijfelen of een breuk niet de betere oplossing is. Dit kan een geldige overweging zijn als er te veel onherstelbare schade is aangericht of de verwijdering tussen jullie onoverbrugbaar is geworden. Wellicht hebben jullie zodanig veel veranderingen ondergaan dat jullie elkaar niet meer aanvullen. Of misschien kun je niet meer aan de verwachtingen voldoen. Echter, vaak stelt men deze vraag in een moment van wanhoop. Ondanks dat je nog liefde voelt voor je partner, is het uitdagend om het negatieve patroon te doorbreken en de ontstane kloof te verkleinen. Precies in dergelijke momenten kan RelatietherapieWijzer Laren Blaricum nuttige begeleiding bieden om de vraag ‘scheiden of blijven’ te beantwoorden. De relatietherapeut van RelatietherapieWijzer Laren Blaricum kan jullie door dit proces begeleiden met de juiste vragen. Je zult nieuwe communicatievaardigheden aanleren en leren je behoeften duidelijker te uiten. Deze vaardigheden blijven waardevol, ongeacht jullie beslissing om samen verder te gaan of niet.

Relatietherapie Alkmaar

Ervaringen met RelatietherapieWijzer Laren Blaricum

We zijn ontzettend goed geholpen: communicatie, intimiteit en plezier zijn weer volledig terug in onze relatie! We begrijpen elkaar weer en genieten elke dag. Van bijna ‘uit elkaar’ naar weer ‘gelukkig zijn mét elkaar’: het bestaat! Absoluut een aanrader voor stellen met relatieproblemen. Maar ik denk zelfs prettig voor koppels die hun relatie nóg beter willen krijgen. (DB, 50+)

Samen met mijn man meerdere prettige gesprekken gehad bij de relatietherapeut van RelatietherapieWijzer. We zijn door haar hulp beter gaan communiceren en nemen nu meer tijd om echt naar elkaar te luisteren. (Melissa R, 40+)

De relatietherapeut heeft ons inzicht gegeven in onze communicatie en hoe we met elkaar omgaan en de patronen waarin we zaten. Dat was erg leerzaam. Wij zijn een dankbaar stel! (Thijs Last 30+)

Relatietherapie Alkmaar

Relatietherapeut in Laren en Blaricum, Mariëtte Huibrechtse

Als je merkt dat je liefdesrelatie niet de gewenste koers volgt, is het van groot belang om stappen te ondernemen. Een aanzienlijk aantal paren stelt hulpverlening onnodig lang uit, dus probeer die misstap te vermijden. Denk na over een kennismakingsgesprek met Mariëtte Huibrechtse, onze gekwalificeerde relatiebegeleider te Laren Blaricum. Dit geeft je de kans om je zorgen op tafel te leggen en na te gaan of er een persoonlijke klik is met de begeleider. Onze relatiebegeleider in Laren Blaricum zal je inlichten over de aanpak van de therapie en een inschatting geven van het verwachte aantal sessies.

Relatietherapie Leeuwwarden

Hoe zou je leven eruit zien als je nu niet aan je relatie werkt?

Uit onderzoek blijkt dat ongeveer 40% van de koppels uiteindelijk uit elkaar gaat. Tegelijkertijd tonen vele studies aan dat mensen die deel uitmaken van een relatie over het algemeen gelukkiger en gezonder zijn dan zij die single zijn. Het leven delen met een ander en de vreugde van de liefde ervaren zijn waardevolle elementen die bijdragen aan ons geluksgevoel en welbevinden. Door de hulp van onze relatietherapeut te Laren Blaricum te zoeken, kunnen jullie de juiste stappen zetten om je relatie weer op de rails te krijgen. Mochten jullie tijdens de sessies echter tot de conclusie komen dat het beter is om afzonderlijk verder te gaan, dan kan de relatietherapeut van RelatietherapieWijzer Laren Blaricum jullie door dit lastige traject begeleiden. Wacht niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op.

Relatietherapeut in Hilversum en 't Gooi

Weer gelukkig in je relatie met RelatietherapieWijzer Laren Blaricum

Droom je van een relatie die bol staat van het leven en de energie? Wil je de ruggengraat van je partner zijn en hem/haar als partner beschouwen in de opbouw van een voldoening schenkend leven, met genoeg mogelijkheden voor individuele evolutie? Verlang je naar een relatie die vrij is van stress en zorgen? Maak dan een beslissing die je leven kan transformeren. Investeer in je relatie, overweeg relatietherapie in Het Gooi met onze bekwame relatietherapeut. Aarzel niet om Mariëtte Huibrechtse te benaderen, geheel vrijblijvend.

"*" geeft vereiste velden aan

Meer over relatietherapie
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.