Beoordeeld met een 9,3

Relatietherapie in Huizen

Weer gelukkig in je relatie met onze register-relatietherapeut in Huizen

RelatietherapieWijzer voor relatietherapie

RelatietherapieWijzer Huizen – Je wilt weer gelukkig zijn in je relatie

Het ideaalbeeld van een relatie bestaat uit veiligheid, gezondheid en geluk, waarin je je authentiek zelf kunt zijn met de acceptatie en het respect van je partner. Echter, er kunnen momenten zijn waarop je je vervreemd voelt van je partner. Onenigheden, of ze nu triviaal of significant zijn, nemen de overhand en het gevoel van verbondenheid lijkt te zijn vervaagd. De open communicatie is verdwenen en de verwijdering tussen jullie lijkt te vergroten. Als een gecertificeerde relatietherapeut in Huizen, ben ik hier om jullie te helpen deze problemen te ontcijferen en indien mogelijk, te overwinnen. Laat relatieproblemen niet jullie gezamenlijke momenten verspillen. Neem de eerste stap en zoek begeleiding bij mij of een andere geregistreerde relatietherapeut bij RelatietherapieWijzer.

Mariëtte Huibrechtse
Register-relatietherapeut en founder RelatietherapieWijzer

Relatietherapie Huizen

Je ervaart weinig aandacht, onhandige communicatie, verwijdering, ruzie en onvrede

Het spectrum van een liefdesrelatie kan gevuld zijn met momenten van geluk, genegenheid en vervulling, maar tegelijkertijd kan het ook beladen zijn met stress, frustratie of verdriet. Je kunt jezelf verloren voelen in voortdurende geschillen en gebrekkige communicatie. Wellicht is er een moment geweest van ontrouw. Het kan ook zijn dat je toewijding aan je partner is verminderd. Er kunnen aanzienlijke verschillen bestaan in onderwerpen zoals financiën, intimiteit of opvoedingsprincipes. Het kan lijken alsof de onenigheden overheersen en de overeenkomsten zijn uitgewist. Jullie lijken tegen elkaar te staan, eerder dan elkaar te ondersteunen. Hoe kan je terug naar een teamgevoel en de affectie en passie terugvinden in je relatie, zodat je opnieuw voldoening vindt in je relatie en je partner? Mariëtte Huibrechtse, relatietherapeut gevestigd in Huizen, is beschikbaar om jullie te ondersteunen op deze weg.

Relatietherapie Alkmaar

Relatietherapie in Huizen of online door een goede, moderne relatietherapeut

Het kan voelen alsof je vastzit in je relatie, als een harmonieuze verbintenis ver weg lijkt. Je hebt de behoefte om erkend, begrepen en gewaardeerd te worden, maar als dat niet gebeurt, kunnen gevoelens van onzekerheid en onrust ontstaan. Dit hoeft echter niet het einde van je relatie te betekenen. Bij RelatietherapieWijzer in Huizen zijn we er om je te begeleiden. Onze therapeuten zijn gespecialiseerd in de Integrative Behavioral Couple Therapy (IBCT) methode, gericht op het leren waarderen van de verschillen tussen partners, het verbeteren van communicatieve vaardigheden en het samenwerken bij het oplossen van problemen. Bovendien, zij helpen bij het identificeren en doorbreken van destructieve patronen in je relatie. Dit proces wordt verder verrijkt door het leren omgaan met emoties, het rekening houden met persoonlijke gevoeligheden, aandacht geven aan zelfzorg en het stimuleren van positief gedrag.

Over ons

Scheiden of blijven, bij RelatietherapieWijzer Huizen wordt het duidelijk

In sommige fases van een relatie kunnen de moeilijkheden zo groot worden dat de gedachte aan scheiden lijkt te lonken. Dit kan een gerechtvaardigd idee zijn als er te veel relationele schade is of als de afstand tussen jullie onherstelbaar lijkt. Misschien hebben jullie zoveel persoonlijke veranderingen doorgemaakt dat jullie nu minder goed bij elkaar passen. Of je merkt dat je niet langer aan de gestelde verwachtingen kunt voldoen. Toch, veelal wordt deze vraag gesteld vanuit een gevoel van hopeloosheid. Ondanks de liefde die je nog steeds voelt voor je partner, lijkt het negatieve patroon niet te doorbreken en de ontstane afstand niet meer te dichten. In zulke situaties kan RelatietherapieWijzer Huizen bijzonder nuttig zijn om helderheid te brengen rond de vraag ‘scheiden of blijven’. De relatietherapeut van RelatietherapieWijzer in Huizen kan jullie begeleiden in dit proces door het stellen van de juiste vragen. Je zult communicatieve vaardigheden ontwikkelen om je behoeften beter te uiten. Deze vaardigheden zullen nog steeds van groot belang zijn, zelfs als jullie besluiten elk een eigen weg te gaan.

Relatietherapie Alkmaar

Ervaringen met RelatietherapieWijzer Huizen

We zijn ontzettend goed geholpen: communicatie, intimiteit en plezier zijn weer volledig terug in onze relatie! We begrijpen elkaar weer en genieten elke dag. Van bijna ‘uit elkaar’ naar weer ‘gelukkig zijn mét elkaar’: het bestaat! Absoluut een aanrader voor stellen met relatieproblemen. Maar ik denk zelfs prettig voor koppels die hun relatie nóg beter willen krijgen. (DB, 50+)

Samen met mijn man meerdere prettige gesprekken gehad bij de relatietherapeut van RelatietherapieWijzer. We zijn door haar hulp beter gaan communiceren en nemen nu meer tijd om echt naar elkaar te luisteren. (Melissa R, 40+)

De relatietherapeut heeft ons inzicht gegeven in onze communicatie en hoe we met elkaar omgaan en de patronen waarin we zaten. Dat was erg leerzaam. Wij zijn een dankbaar stel! (Thijs Last 30+)

Relatietherapie Alkmaar

Relatietherapeut in Huizen, Mariëtte Huibrechtse

Merk je op dat je liefdesband niet uitpakt zoals je voor ogen had, dan is het cruciaal om proactief te zijn. Vele koppels treuzelen te lang met het inschakelen van professionele hulp, een valstrik die je het beste kunt ontlopen. Overdenk een inleidend gesprek met Mariëtte Huibrechtse, onze bekwame partnertherapeut in Huizen. Hierdoor krijg je de kans om je bezorgdheden te uiten en te beoordelen of er een comfortabele connectie is met de therapeut. Onze partnertherapeut in Huizen zal je vervolgens inlichten over de therapeutische procedure en een raming geven van het waarschijnlijke aantal vereiste bijeenkomsten.

Relatietherapie Leeuwwarden

Hoe zou je leven eruit zien als je nu niet aan je relatie werkt?

Onderzoeksgegevens geven aan dat bijna 40% van de relaties eindigt in een scheiding. Aan de andere kant, veel studies wijzen uit dat mensen in een relatie over het algemeen een betere gezondheid en hoger geluksgevoel ervaren dan degenen die single zijn. Het samenleven en de ervaring van liefde zijn cruciale factoren die een positieve invloed hebben op geluk en welzijn. Door gebruik te maken van de diensten van onze relatietherapeut in Huizen, kunnen jullie je relatie herstellen en weer op het juiste pad brengen. Daarnaast kan het zijn dat jullie gedurende de therapie concluderen dat een scheiding de beste optie is. De relatietherapeut van RelatietherapieWijzer Huizen kan jullie bijstaan in dit uitdagende proces. Aarzel niet om een vrijblijvende afspraak te maken voor advies.

Relatietherapeut in Hilversum en 't Gooi

Weer gelukkig in je relatie met RelatietherapieWijzer Huizen

Streef je naar het herstel van de vitaliteit in je relatie? Wil je een onmisbare steunpilaar zijn voor je partner en je partner beschouwen als mede-architect in het bouwen van een vervullend leven, met voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling? Verlang je naar een relatie zonder stress en spanningen? Overweeg dan een beslissing die een ommekeer in je leven kan betekenen. Zet in op je relatie, neem relatietherapie in Het Gooi in overweging bij onze ervaren relatietherapeut. Aarzel niet om geheel vrijblijvend een gesprek aan te gaan met Mariëtte Huibrechtse.

"*" geeft vereiste velden aan

Meer over relatietherapie
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.