Beoordeeld met een 9,3

Relatietherapie Bussum

Gelukkig in je relatie met onze register-relatietherapeut / psycholoog in Bussum

Harrie Kolsteeg, relatietherapie in Bussum en Naarden

Relatietherapie in Bussum – Je wilt gelukkig zijn in je relatie

Relatietherapie Bussum | Heel wat stellen komen op een punt in hun relatie waarop intimiteit is verminderd en irritaties zijn toegenomen. Misschien herken je dat. De communicatie verloopt stroef en jullie lijken elkaar soms niet meer te begrijpen. Waar je vroeger heel wat hebt af gelachen en veel met elkaar hebt gedeeld, lijkt het nu soms alsof je naast een vreemde op de bank zit. Als je dit herkent, weet dan dat je niet de enige bent. Het overkomt best veel koppels. Als je op dit punt bent gekomen is het belangrijk om te erkennen dat er problemen zijn en dat het oké is om de hulp van een relatietherapeut in Bussum in te roepen, om samen weer op hetzelfde spoor te komen.

Ik help je graag bij het herstellen van jullie relatie, als relatietherapeut psycholoog in Bussum en Naarden. En mijn collega’s doen dat met evenveel enthousiasme en professionaliteit op andere locaties in Nederland. Ik hoor graag snel van je.

Harrie Kolsteeg, register-relatietherapeut en psycholoog
RelatietherapieWijzer Bussum

Samen met RelatietherapieWijzer Bussum je relatieproblemen oplossen

Wanneer je niet meer gelukkig bent in je relatie, kun je tegen allerlei problemen aanlopen. Denk hierbij aan communicatiemoeilijkheden, herhaaldelijke conflicten over specifieke kwesties, frequente ruzies, een gevoel van afstandelijkheid, seksuele problemen, jaloezie, ontrouw, verslavingen of het gevoel hebben niet gezien of gehoord te worden. Mogelijk zijn er ook persoonlijke issues vanuit je jeugd die meespelen of individuele problemen die druk leggen op de relatie. Het huidige leven stelt hoge eisen aan zowel volwassenen als kinderen, waarbij het een uitdaging kan zijn om tijd en aandacht te verdelen over werk, familie, gezin, je relatie en ook nog tijd voor jezelf op te eisen. Dit kan stress en spanningen veroorzaken binnen je relatie. Als het je niet meer lukt om samen deze problemen te boven te komen, is het tijd om een relatietherapeut in te schakelen.

Harrie Kolsteeg is register-relatietherapeut en psycholoog te Bussum en kan jullie helpen inzicht te verkrijgen in jullie problematiek en een stapsgewijze positieve verandering te bewerkstelligen.

Relatietherapie in Bussum door een goede, moderne register-relatietherapeut psycholoog

Hoe gaan jullie om met jullie verschillen? Merk je dat je vaak in discussie bent over deze verschillen, of leiden ze steeds vaker tot ruzie? Misschien vermijd je juist het gesprek hierover. Beide situaties kunnen leiden tot een grotere afstand tussen jullie. Om beter te leren communiceren over, en om te gaan met deze verschillen, kunnen jullie terecht bij RelatietherapieWijzer Bussum. De therapeuten van RelatietherapieWijzer maken gebruik van moderne methoden zoals Integrative Behavioral Couple Therapy (IBCT) en Acceptance & Commitment Therapy (ACT). Deze vormen van relatietherapie focussen op het stoppen met strijden en vermijden. We benadrukken acceptatie en richten ons ook op het delen van gevoelens en behoeften. Dit alles helpt jullie om beter samen te werken.

Harrie Kolsteeg, onze relatietherapeut in Bussum, is tevens psycholoog en oprichter van het Relatietherapeuten Register Nederland. Daarnaast schrijft hij veel over relatietherapie. Lees de blogs die hij schrijft voor RelatietherapieWijzer. Of neem contact op voor een gratis adviesgesprek.

RelatietherapieWijzer Bussum, ook als je aan scheiden denkt

We zien vaak stellen die twijfelen tussen scheiden of toch bij elkaar blijven. Conflicten zijn dan vaak een dagelijkse realiteit geworden, of de eenzaamheid binnen de relatie is zo groot dat herstel van het contact met je partner onvoorstelbaar lijkt. Toch zien we bij RelatietherapieWijzer Bussum dat er vaak herstel en groei mogelijk is, zelfs na een periode van vervreemding. Zolang de liefde voor elkaar nog aanwezig is kan er nog van alles hersteld worden. Als de liefde echter verdwenen is of de schade echt te groot lijkt, kan uit elkaar gaan een overwogen keuze zijn. Ook in deze moeilijke fase kan onze relatietherapeut in Bussum jullie bijstaan. Harrie zorgt ervoor dat elke stap zorgvuldig wordt genomen.

Wegwijs in relatietherapie met RelatietherapieWijzer Bussum

RelatietherapieWijzer Bussum maakt je wegwijs in de wereld van relatietherapie. We informeren je via de vele artikelen op onze website (FAQ en Kennisbank) en via ons e-magazine Wegwijs in relatietherapie. We geven je gratis advies over relatietherapie in jouw situatie tijdens een adviesgesprek. Onze relatietherapeuten zijn professionals die voldoen aan de ethische en kwaliteitseisen van het Relatietherapeuten Register Nederland. Ook hebben we een uitgebreid artikel voor je geschreven met alles wat je wilt weten over relatietherapie. Laat je goed informeren en bepaal of relatietherapie wat voor je is.

Ervaringen met RelatietherapieWijzer Bussum

We zijn ontzettend goed geholpen: communicatie, intimiteit en plezier zijn weer volledig terug in onze relatie! We begrijpen elkaar weer en genieten elke dag. Van bijna ‘uit elkaar’ naar weer ‘gelukkig zijn mét elkaar’: het bestaat! Absoluut een aanrader voor stellen met relatieproblemen. Maar ik denk zelfs prettig voor koppels die hun relatie nóg beter willen krijgen. (DB, 50+)

Samen met mijn man meerdere prettige gesprekken gehad bij de relatietherapeut van RelatietherapieWijzer. We zijn door haar hulp beter gaan communiceren en nemen nu meer tijd om echt naar elkaar te luisteren. (Melissa R, 40+)

De relatietherapeut heeft ons inzicht gegeven in onze communicatie en hoe we met elkaar omgaan en de patronen waarin we zaten. Dat was erg leerzaam. Wij zijn een dankbaar stel! (Thijs Last 30+)

Harrie Kolsteeg, relatietherapie in Bussum en Naarden

Harrie Kolsteeg, relatietherapeut psycholoog Bussum

Relatietherapie is bewezen effectief. Harrie Kolsteeg, relatietherapeut en psycholoog bij RelatietherapieWijzer in Bussum, werkt met de nieuwste methodieken (derde generatie gedragstherapie), waaronder IBCT en ACT. Harrie heeft meer dan 25 jaar ervaring en helpt je graag om destructieve patronen te doorbreken en weer plezier en affectie in jullie relatie te brengen. Als jullie liefdesleven niet meer voldoet en jullie geluk in de weg staat, is het tijd om in actie te komen. Vaak wachten koppels te lang met het zoeken van hulp, waardoor het moeilijker wordt om de ontstane schade te herstellen en de kloof te dichten. Plan een vrijblijvend adviesgesprek met Harrie Kolsteeg in Bussum. Harrie zal jullie dan informeren over wat jullie kunnen verwachten van de relatietherapie.

Relatietherapie Bussum tarieven

 • Adviesgesprek: gratis
 • Relatietherapie: 150/sessie van 60 minuten
 • Conflictbemiddeling: 150/sessie van 60 minutren
 • Online relatietherapie: 120/sessie van 50 minuten
 • Individuele therapie: 120/sessie van 60 minuten
 • Locatie: Amsterdamsestraatweg 27-C Naarden
 1. 1
  Stuur een Whatsapp bericht, bel of vul het formulier in

  Kies onderaan de website hoe je contact met ons wilt opnemen.

 2. 2
  Mariëtte neemt binnen 2 werkdagen contact met je op

  Je krijgt van haar deskundig relatieadvies, als je hulp wilt plant ze direct een afspraak voor je in.

 3. 3
  Als je relatietherapie overweegt volgt een vrijblijvend kennismakingsgesprek

  Je onderzoekt of relatietherapie jullie kan helpen en op welke wijze en hoeveel sessies er nodig zijn.

 4. 4
  Je start met relatietherapie

  Je plant samen met de relatietherapeut de sessies in.

Overweeg je relatietherapie in Bussum? Of twijfel je nog?

Wist je dat bijna de helft van alle relaties eindigt in een breuk? Dat is best opmerkelijk, aangezien onderzoek aantoont dat mensen gelukkiger en gezonder zijn wanneer ze samenleven met een partner. Met de hulp van Harrie Kolsteeg, onze relatietherapeut in Bussum, is het heel reëel dat jullie je relatie herstellen en (zelfs) verdiepen. Tijdens de relatietherapie kan het soms zo blijken te zijn dat het voor beiden beter is om apart verder te gaan. Harrie kan jullie ook door deze moeilijke fase heen helpen. Neem gerust contact op met RelatietherapieWijzer Bussum voor een vrijblijvend advies om alle twijfel weg te nemen.

Relatietherapeut in Hilversum en 't Gooi

RelatietherapieWijzer Bussum helpt je bij herstel van je relatie

Het hebben van een bevredigende en vervullende partnerrelatie is een diepgewortelde menselijke behoefte, maar deze behoefte wordt niet automatisch vervuld. Liefde vereist namelijk actieve inzet; het is iets waar je continu aan moet werken. Dit vraagt van beide partners tijd, aandacht en energie. Relatietherapie kan jullie relatie een significante impuls geven, waardoor je gelukkiger en veerkrachtiger in het leven komt te staan. Maak van je relatie een prioriteit en onderneem actie. Mijn collega Harrie Kolsteeg bij RelatietherapieWijzer Bussum is register-relatietherapeut en psycholoog met meer dan 25 jaar ervaring. Harrie wijst je graag de weg naar herstel van je relatie. Wil je contact? Vul het formulier onderaan deze pagina in. Of stuur een Whatsapp bericht. Ik reageer binnen twee dagen op je bericht, en vaak dezelfde dag nog.

Mariëtte Huibrechtse
Register-relatietherapeut en founder RelatietherapieWijzer

"*" geeft vereiste velden aan

Meer over relatietherapie
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.